Vabilo na Veroniko 2024

V Plavalnem klubu Kamnik, ki je s 91-letno tradicijo med najstarejšimi plavalnimi klubi v Sloveniji, letos organiziramo že 23. mednarodni plavalni miting VERONIKA 2024, enega največjih plavalnih tekmovanj v Sloveniji. Lani se je udeležilo 477 plavalcev iz 20 slovenskih in 2 hrvaških klubov, ki so poskrbeli za nekatere vrhunske rezultate in uvrstitve.
Tekmovanja se vedno udeležujejo najboljši slovenski plavalci, saj nudi eno izmed zadnjih možnosti za izboljšanje osebnih rezultatov pred državnimi prvenstvi.

Dopoldanski del tekmovanja s pričetkom ob 9. uri bo namenjen vsem selekcijam, ki se bodo v direktnih finalih 100 m disciplin ( (in predtekmovanji 50 m disciplin) potegovale za najvišja mesta. Popoldanski del, ki se bo predvidoma začel okoli 15. ure, bo v znamenju velikih final v 50 m disciplinah (prsno, prosto, hrbtno in delfin), kjer se bodo za najvišja odličja med seboj pomerili najboljši iz dopoldanskega dela, med njimi tudi uveljavljeni plavalci.

Letos bomo poskrbeli tudi za atraktivno tekmovanje mešanih štafet v mešanem slogu. Obiskovalci pa bodo lahko občudovali kamniško Veroniko z Malega gradu, pol žensko in pol kačo, ki izjemoma za ta veliki dogodek za en dan stopi iz kamniškega grba.

PROPOZICIJE

PRIJAVA NA KOSILA

Vabimo Vas, da tudi Vi postanete del tega dogodka, ki se bo odvijal na letnem olimpijskem bazenu »Pod skalco« v Kamniku, v soboto 29. junija 2024, s pričetkom ob 9. uri. Zagotavljamo Vam, da boste z nami preživeli nepozaben in zanimiv dan, kjer boste lahko spremljali odlične plavalne nastope, poskrbeli pa bomo tudi za dobro vzdušje, srečelov in polne želodčke.

Vsi ljubitelji plavanja prisrčno vabljeni v Kamnik, na miting Veronika 2024.
Vstop je prost!

Organizacijski odbor Veronika 2024

Kontakt

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam prosim pišite.

PLAVALNI KLUB KAMNIK
Maistrova ulica 15, p.p.13,
1240 KAMNIK, SLOVENIJA
Matična številka: 5246075000
Davčna številka: SI 12564699
TRR: IBAN SI56  0231 0026 2431 085 (NLB d.d.)

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
www.plavalniklub-kamnik.si
www.veronika.si
Povežite se z nami