Veronika 2019 z odličnimi rezultati kamniških plavalcev

V soboto, 29. junija 2019, je na kamniškem letnem olimpijskem bazenu potekal že 18. Mednarodni plavalni miting Veronika 2019.

Ozračje je bilo vroče, temperaturo so med domačimi navijaški vrstami dvigovali nastopi kamniških tekmovalcev. Letošnjega mitinga se je udeležilo 332 plavalcev iz 22 klubov. Med udeleženci mitinga so bili tudi plavalci iz Banja Luke in Hrvaške.

Tekmovanja, ki nudi eno izmed zadnjih možnosti za izboljšanje osebnih rezultatov in doseganja norm za uvrstitev na državno prvenstvo, so se udeležili tudi najboljši slovenski plavalci, med njimi Tjaša Pintar in Anja Klinar ter hrvaški reprezentant Mislav Sever. Na mitingu smo razdelili 67 kompletov medalj v 16 disciplinah in štirih kategorijah ter v štafeti mešano. Skupaj je bilo izvedenih 1.152 štartov. 

Pred začetkom tekmovanja sta zbrane tekmovalce in goste pozdravila župan Občine Kamnik, Matej Slapar in predsednik Plavalnega kluba Calcit Kamnik ter podžupan Občine Kamnik, Sandi Uršič. Ob tem sta podelila tudi zahvale trem uspešnim kamniškim plavalcem: Lari Seretin, Janu Uršiču in Žigi Škrjancu, ki so v letošnji sezoni zaključili svojo dolgoletno tekmovalno pot.

Plavalni miting so povzeli na multimedijskem interaktivnem spletnem portalu Siol.net .

Dostop do rezultatov dogodka .

Po organizacijski plati je tudi letos miting Veronika odlično uspel, za kar gre velika zahvala staršem plavalk in plavalcev kamniškega kluba, ki so se več tednov trudili s pripravami na dogodek in na samem tekmovanju poskrbeli, da je vse potekalo gladko, v prijetnem vzdušju in v veliko zadovoljstvo vseh udeležencev. 

Za Plavalni klub Kamnik, Helena Končar

Foto: Matic Maček

Kontakt

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam prosim pišite.

PLAVALNI KLUB KAMNIK
Maistrova ulica 15, p.p.13,
1240 KAMNIK, SLOVENIJA
Matična številka: 5246075000
Davčna številka: SI 12564699
TRR: IBAN SI56  0231 0026 2431 085 (NLB d.d.)

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
www.plavalniklub-kamnik.si
www.veronika.si

Povežite se z nami